Cyklo tábor – léto 2016

Již potřetí se bude konat cyklo tábor pro děti od první do páté třídy. Obvykle probíhá tak, že pronajmeme chatu či chalupu a poznáváme s dětmi okolní krajinu a přírodu.

ZAMĚŘENÍ

Tábor je zaměřen na cykloturistiku a „outdoor education“. Již jsme „projeli“ okolí Sloupu a Český ráj. Myslím si, že se nám oba velmi povedly. Na táboře panuje příjemná, přátelská a pohodová atmosféra. Tábor je vždy zaměřen na nějaké téma. V minulých letech to byl Harry Potter a Indiáni. Děti jsou při těchto aktivitách rozděleny do skupin a plní různé úkoly.

NÁPLŇ TÁBORA

Společně poznáváme přírodu kraje. Navštěvujeme zajímavá kulturní a turistická místa, koupeme se, jezdíme na kolech, hrajeme hry. Vaříme si. Děti mají služby a pomáhají v celkovém chodu tábora.

TERMÍN

Termín bude stanoven pravděpodobně na třetí týden v červenci (16. – 23. 7.).

VEDENÍ

Se mnou povede tábor Verča, která se velmi osvědčila. Je studentkou vysoké školy. K dětem se chová moc hezky. Je mou pravou rukou.

CENA

Cenu stanovujeme podle počtu dětí (pronájem chaty, vstupy, strava, jízdné, další akce jako např. projížďka na koni), obvykle na 2.000,- Kč.

RODIČE

Pokud rodiče chtějí, mohou se některých aktivit účastnit s námi, nebo se přijet podívat  a strávit i pár dnů.

Pokud máte zájem, aby se Vaše dítko zúčastnilo tábora, podepište, prosím, lístek a vraťte mi ho zpět. Později Vám dám další lístek, který bude již opravdu závaznou přihláškou. Potřebuji to vědět kvůli zvolení chalupy.

Těšíme se na Vaše děti. Vždy si to moc užijeme :)

 Bára